perjantai 18. lokakuuta 2013

big announcement

En yhtään tiedä miten mun pitäisi aloittaa tää teksti. Oon koko viikon jännittänyt ja samalla pelännyt,
että mikäköhän kaikkien teidän lukijoiden reaktio tulee olemaan. En edes tiedä miten tämä asia kuuluisi kertoa. Hitsit tää on jännittävää! 

Suskin kanssa puhuttiin viikko sitten tästä blogista, ja suski sanoi, ettei oikeen enää löydä motivaatiota tähän blogiin. Lopputulos oli se, ettei hän haluaisi enää jatkaa bloggaamista. Aluksi olin sitä mieltä, että jos suskikaan ei bloggaa, niin sitten minäkään. Tämä blogi on meidän yhteinen, alotimme sen yhteisenä, niin se täytyy lopettaakiin yhteisenä. Hetken funtsimisen jälkeen päädyin kuitenkin siihen, että aion jatkaa silti tätä blogia ja se oli myös suskin toive. 

Se, että suski ei ole enää tämän blogin kirjoittaja ei tarkoita sitä, etteikö suskin kuvia täällä enää näkyisi. Suski on yks mun parhaimmista ystävistä niin varmasti tulette kaikki näkemään kuinka nättinä hän tuolla kaduilla kuljeskelee! :) Kuitenkin tästä hetkestä eteenpäin tämä blogi tulee kantamaan nimeä Inke's ja tämän ihanan ulkoasuan teki minulle Julia (< click) ! Nyt jos koskaan on hyvä tilaisuus teidän lukijoiden sanoa, että mitä haluaisitte enemmän tältä blogilta:)

 Inke


6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa että jatkat kuitenki bloggaamista, tykkään ihan mielettömästi lukea tätä blogia ja sun asut on tosi kivoja. Hieno uusi ulkoasu! Asukuvat ovat tosi kivoja, välillä myös joku erikoisempi postaus olisi kiva, vaikka sun vaatekaapin kulmakivet jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauheasti! Joo oon ajatellut just et vois monipuolistaa tätä sisältöä:)

   Poista
 2. jee onneksi jatkat!! Toivoisin monipuolisia postauksia ja usein:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla et oot tota mieltä:) ja joo olen ajatellut juuri samoja juttuja!

   Poista
 3. tää blogi on ollut yksi mun lemppareista jo alusta lähtien (jep, siis oikeesti alusta), rakastan teidän molempien tytsyjen tyyliä niin paljon! toivonkin että asupostauksia on tulevaisuudessakin luvassa, ja olisi kiva kuulla aina silloin tällöin suskistakin! :) oon kuitenkin superiloinen että jatkat tätä blogia, mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea kivaa tänne tulevaisuudessa tulee! hyvää alkavaa talvea teille molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla!:) varmasti kuulet suskista! Ja samoin sinne ja kiitos ihanasta kommentista!<3

   Poista