tiistai 31. joulukuuta 2013

ever since we were ten

IMG_5644 IMG_5614_Fotor_Collage IMG_5575 IMG_5649 IMG_5581 IMG_5629 IMG_5573

Heippa taas ihanat! Kuten aikasemmassa postauksessa mainitsinkin, niin pidettiin suskin kanssa lauantaina ihana tyttöjenpäivä. Meillä on molemmalla ollut hirveästi kiireitä, varsinkin suskilla kun se lukee kirjotuksiin, niin oli tosi kiva pitkästä aikaa ihan rauhassa hengailla. Aamulla me mentiin ensin Caribiaan ja sieltä syömään. Sen jälkeen käytiin vielä nopeesti tsekkaamassa alennusmyyntejä, kun tarvittiin molemmat uutta vuotta varten uudet mekot. Koko päivä oli tosi ihana ja illalla kun menin nukkumaan niin nukahdin varmaan ihan heti kun olin niin poikki!:)

Tää vuosi on kulunut hirveän nopeasti ja nyt lomalla on ollut ihan parasta vaan nukkua pitkään ja nauttia ihanien ihmisten kanssa viimeisistä vuoden 2013 hetkistä. En ois ikinä uskonut, että tästä vuodesta tulee tälläinen mitä se oli. Yhteen vuoteen mahtuu niin paljon kaikkea. Paljon itkua, paljon surua, paljon riitelyä, paljon rakkautta ja paljon ihania ihmisiä. Vaikka odotin tältä vuodelta paljon enemmän ja paljon isompia asioita, uskon silti olevani paljon onnellisempi nyt vaikkei suurin osa mun toiveista toteutunutkaan. Oon niin kiitollinen, että saan jakaa mun elämäni ilot ja surut maailman parhaimpien ihmisten kanssa. Ja oon kiitollinen, että te lukijat ootte vieläkin lukijoita, vaikka tää onkin nyt enää vain mun blogi. Ensi vuodelta en odota oikeastaan mitään. Mun ympärillä olevat ihanat ihmiset ja tulevat uudet tuttavuudet tekevät siitä vuodesta kuitenkin ihan mahtavan. Toivon teille kaikille lukijoille ihanaa ja mahtavaa ja yllätyksiä täynnä olevaa uutta vuotta 2014! Olette ihania. pus.

Inke

4 kommenttia:

  1. Aivan upea tuo sun asu taas kerran!! :) Tuo takki varsinki, ja se sopii ihanasti tuollasen nutturan kanssa :) Tasapainottaa kivasti toisiaan:

    VastaaPoista