perjantai 7. maaliskuuta 2014

stronger

IMG_7158 IMG_7209
IMG_7203

Mun suunnon urheilukello saapui postissa eilen ja voitte varmaan arvata, etten ole muuta kelloa käyttänytkään viimeiseen 36 tuntiin! En ole mikään super fitness-liikkuja, mutta ajattelin silti tehdä tälläisen "urheilu"-postauksen mun urheilutottumuksista. :) Käyn salilla about 1-3 kertaa viikossa ja ryhmäliikuntatunneilla elixiassa n. 2-4 kertaa. Joskus mulla tulee viikkoja, jolloin en käy niin aktiivisesti, jos oon esim. ollut kipeenä ja on ihan hirveästi ollut kouluhommia. Asetin itselleni täksi vuodeksi tavoitteeksi olla kesän alkuun asti herkkulakossa. No, se kesti siihen asti kunnes hiihtoloma alkoi ja söin töissä pullia.. Hiihtoloman jälkeen oon nyt yrittänyt taas aloittaa herkkulakon uudestaan ja oon ihan kohtalaisesti tähän mennessä pysynyt tavoitteessani! Vielä viime vuonna mulla oli paha tapa käydä melkein joka päivä koulun jälkeen kaupassa ostamassa "jotain pientä hyvää", esim suklaapatukka. Tänä vuonna oon päässyt siitä epäterveellisestä tavasta eroon, enkä voisi olla enempää ylpeä itsestäni! Tammikuussa kun aloitin sen herkkulakon, joka päivä tuntui uudelta haasteelta. Tuntui jotenkin, että joka päivä olisi tehnyt mieli käydä hesellä ja kakkukahveilla. Hiihtoloman jälkeen oon huomannut, ettei mun oikeestaan edes tee mieli mennä heselle. Jotenkin on alkanut arvostaa niitä "terveellisiä herkkuja" enemmän kuin ennen. Esim. tässä postauksessa tuossa heti ensimmäisessä kuvassa näkyy mun tämän päiväinen välipala! NAM. Tästä taisikin tulla vähän enemmän mun ruokailutottumusten selostusta.. Anyway, jos ootte jatkossakin kiinnostuneita tän tyyppisistä postauksista tai vaikkapa ton urheilukellon käytöstä treeneissä, niin kommentoikaa!
Hyvää perjantaita kaikille:)

Inke

5 kommenttia:

 1. Tosi hieno kello! Ja tälläisiä postauksia lisää. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) ja pistetään korvan taakse!

   Poista
 2. Tee vaikka sellasta treenipäiväkirjaa aina välillä, et mitä oot viikon aikana tehnyt! Ja olis myös kiva tietää, miten siellä salilla treenailet !

  VastaaPoista
 3. Hyvältä kuulostaa! Mun kans pitäs päästä eroon tollasesta pikku napostelutavasta.. Mitä tuossa ekan kuvan annoksessa on?? :)

  VastaaPoista